Prijava

Budite dio gradske interentske tržnice i prijavite svoje proizvode

Poštovani proizvođači,

aplikacija Bjelovar fresh nastala je kako bi pomogla vama, malim proizvođačima iz našega kraja da plasiraju svoje domaće, svježe proizvode. Također, ona će pomoći svim našim građanima da do tih proizvoda lakše dođu te jedu kvalitetnu hranu iz našega kraja. Aplikacija, koju su osmislili Grad Bjelovar i Komunalac d.o.o. Bjelovar, zamišljena je da se stalno dopunjuje i ažurira novim podacima. Upravo zato, očekujemo da će nam se javljati obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja na ovaj način žele činiti dio obitelji Bjelovar fresh i prodavati svoje proizvode.

Ako ste baš vi jedan od tih OPG-ova i želite nam se pridružiti, molimo Vas, ispunite kontakt formu u nastavku i Vaši će se proizvodi uskoro naći u ponudi.

Ovim putem dajem privolu Gradu Bjelovaru za prikupljanje i obrađivanje osobnih podataka u svrhu prodaje proizvoda putem aplikacije Bjelovar fresh, kao i procedure koja ga obuhvaća, a sukladno Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18).